Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς: Κάθε μέρα μας είναι ένας αγώνας ζωής – ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυα χαράς και συγκίνησης για τη Μυρτώ, που κακοποιήθηκε στην Πάρο πριν από επτά χρόνια. Η Μυρτώ βρέθηκε ξανά στην Πάρο και έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα.

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» περιέγραψε την καθημερινότητά τους, λέγοντας ότι κάθε μέρα είναι ένας αγώνας ζωής. Όπως εξήγησε, οι γιατροί βοήθησαν όσο μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η επιστήμη δεν έχει φθάσει ακόμα στο σημείο να μπορεί να επέμβει σε θέματα που άπτονται του εγκεφάλου. «Μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της Μυρτούς τόνισε ότι το χαμόγελο της κόρης της είναι αυτό που της δίνει ζωή. «Δόξα τω Θεώ, δεν το έχει χάσει» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο πρώτο μπάνιο στη θάλασσα που έκανε η κόρη της, στην Πάρο, ύστερα από επτά χρόνια, είπε πως «ήταν κάτι που την ευχαρίστησε και με ευχαρίστησε», είπε, και πρόσθεσε πως κατάφεραν να μπουν στη θάλασσα με τη βοήθεια τεσσάρων λουόμενων, που βρίσκονταν στην παραλία. «Είναι ένα από τα βήματα που κάνει η Μυρτώ όλα αυτά τα χρόνια, αργά αλλά σταθερά».

Η κα Κοτρώτσιου εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια του παιδιού της σε περίπτωση που κάποια στιγμή η ίδια φύγει από τη ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι το κράτος δεν έχει βοηθήσει στο παραμικρό. «Δεν λαμβάνουμε καν το επίδομα του δεύτερου προσώπου» τόνισε η ίδια και εξήγησε ότι αν δεν υπήρχαν οι συνάνθρωποί της, δεν θα μπορούσαν να ζήσουν εκείνη και η κόρη της.

Και απηύθυνε έκκληση στο κράτος, να «σκύψει» πάνω από όλες τις περιπτώσεις παιδιών που έχουν βρεθεί σε τόσο δύσκολη κατάσταση. «Αυτά τα παιδιά έχουν δικαιώματα και πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να τα σκεφτεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ