Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας: «Θέλω πίσω το παιδί μου»

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της στο φρικτό τροχαίο της Θεσσαλονίκης. Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα το άτυχο κορίτσι στην ιδιαίτερη πατρίδα της στα Χανιά.

Όλοι τους, έλεγαν πως η Έμμα ζει μέσα από τη δωρεά οργάνων.

Μαύρισε κι ο ουρανός στο τελευταίο «αντίο» στην Έμμα. Ανείπωτος ο πόνος. Για το χαμόγελό της που χάθηκε, για τα όνειρά της που έσβησαν στην άσφαλτο μόλις στα 21 της χρόνια.

Βουβός ο θρήνος για τους γονείς. Η γενναία μάνα, ντύθηκε στα λευκά για να αποχαιρετήσει την μονάκριβή της κόρη. Λευκά ήταν και τα τριαντάφυλλα που της χάρισε για τον μακρύ της δρόμο.

«Θέλω το παιδί μου πίσω – Ένα τεράστιο “γιατί”»

Μιλώντας στο Star, η χαροκαμένη μάνα ζητά το παιδί της πίσω. «Εγώ το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Είναι άδικο όλο αυτό. ‘Ενα τεράστιο γιατί. ‘Ενα παιδί γεμάτο όνειρα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Γιατί αυτός ο ασυνείδητος οδηγός να βρίσκεται μέσα σε αυτήν τη χώρα. Γιατί να είναι ελεύθερος, γιατί. Δε μου αρκεί να καταδικαστεί 15 χρόνια και να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και σε πέντε χρόνια να είναι έξω. Είναι πολύ λίγο» λέει η μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης.

«Η Έμμα ήθελε να κάνει το καλό. Ήθελε να βοηθάει. Αυτό το παιδί είχε άστρο. Ήταν ένα παιδί φωτεινό» είπε η μητέρα της φοιτήτριας του ΑΠΘ που βρήκε τραγικό θάνατο.

Οργή και θρήνος στην κηδεία της Έμμας – «Δεν πέθανε, ζει»

Ήταν όλοι εκεί, συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που δε γνώρισαν το κορίτσι. Σχημάτισαν ουρές για να αφήσουν ένα λουλούδι και να τιμήσουν την Έμμα που άφησε πίσω ζωντανή την ανάσα της και μια καρδιά λιονταρίσια. Όπως έλεγαν «δεν πέθανε, ζει».

«Ένα αγγελούδι έφυγε κι άφησε πίσω του ζωή», λέει στο Star ο σύζυγος της γυναίκας που δέχτηκε το ανέλπιστο δώρο ζωής από την Έμμα. Η 50χρονη σύζυγός του υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση από το 2012.

«Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχασαν το παιδί τους, ένα αγγελούδι 20 χρονών κορίτσι. Ένας ασυνείδητος οδηγός να το χτυπήσει και να το παρατήσει μέσα στον δρόμο…» είπε ο σύζυγος της 50χρονης, Θεόδωρος Γεωργίτσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ