Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: Περιπέτεια με την υγεία της – «Με έπιασε έντονος πόνος στην καρδιά»

Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, καθώς και ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος, μίλησαν για τις φωτιές του καλοκαιριού, από τις οποίες κάηκε ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού τους, στην Παλλήνη, ενώ έγινε γνωστή και η περιπέτεια της υγείας της κ. Γερασιμίδου.

Αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ

«Μέναμε από εδώ κι από εκεί. Είχαμε πολλές προσφορές και πολλή αλληλεγγύη, που ήταν πολύ συγκινητική. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλη αγάπη. Αυτό είχε και συνέπειες και στην υγεία μας. Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχα προειδοποιήσεις. Στις 24 του μήνα, τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος στην καρδιά», ανέφερε αρχικά.

«Νόμιζα λίγο επιπόλαια και με τη σιγουριά της ψυχικής δύναμης ότι δε θα πάθω τίποτα. Είχα τις προειδοποιήσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά έχουμε να φάμε. Εκτός του ότι έχουμε να φάμε, που είναι πολύ σημαντικό, έχουμε και πολλούς φίλους. Έρχονταν εδώ με τα ταψιά με φαγητό. Πέντε μέρες έρχονταν παιδιά που καθάριζαν όλα τα μπάζα και τώρα τα συνεχίζει ο Αντώνης», συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ