Συγκλονιστική μαρτυρία κυνηγού στο enikos.gr: Σώθηκα από θαύμα – ΦΩΤΟ

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στον δρόμο από Μάνδρα προς Μέγαρα, την ώρα που ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα χθες τα ξημερώματα, περιέγραψε στο enikos.gr, ένα κυνηγός.

Όπως μας λέει ο Ν.Π., όλα συνέβησαν μέσα σε ένα τέταρτο. Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε μέσα σε αυτά τα λεπτά, ήταν ικανή να πλημμυρίσει το σημείο και να κόψει τον δρόμο στα δύο. Ο αναγνώστης μόλις είδε τον χείμαρρο να πλησιάζει προς το μέρος του, άφησε το αυτοκίνητό του, πήρε μαζί του το όπλο και τους σκύλους και προσπάθησε να απομακρυνθεί πεζός από το σημείο για να σωθεί.  

“Άγιε Χριστόφορε, βγάλε με ζωντανό”, αναφώνησε, όπως λέει στο enikos.gr. 

Ο κυνηγός επικοινώνησε αμέσως με την ΕΜΑΚ ενώ απομακρυνόταν με τα πόδια. Ευτυχώς, όπως επισημαίνει, παρ’ όλο που δεν ήταν εφικτό να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους διασώστες λόγω έλλειψης σήματος, ένα πεζοπόρο τμήμα από τα Μέγαρα, κατάφερε και τον βρήκε γρήγορα.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες που με βρήκαν χωρίς επικοινωνία. Πραγματικά αυτό που έζησα δεν περιγράφεται, μιλάμε για βιβλική καταστροφή. Σώθηκα από θαύμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ν.Π. συνάντησε στην περιοχή και δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι κινδύνευσαν να πνιγούν όταν το νερό μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους. Οι δυο άνδρες ήταν απελπισμένοι και έκλαιγαν, όπως μας είπε ο αναγνώστης. Για καλή τους τύχη όμως, μετά από λίγη ώρα και τους τρεις τους βρήκαν οι πυροσβέστες και τους απομάκρυναν από το σημείο με τη βοήθεια σχοινιού διάσωσης.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή δεν μπορούν να γίνουν ακόμη έρευνες για αγνοούμενους γιατί δεν είναι εύκολη η πρόσβαση.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο αναγνώστης του enikos.gr:

Στείλτε μας φωτογραφίες ή βίντεο από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info@enikos.gr

Exit mobile version