Συγκλονιστική εικόνα με εγκλωβισμένους να περιμένουν βοήθεια σε παραλία στο Μάτι – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Συγκλονιστική είναι η εικόνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός αναγνώστη του enikos.gr που βρέθηκε εγκλωβισμένος τη Δευτέρα σε παραλία στο Μάτι μαζί με δεκάδες άλλους ανθρώπους, την ώρα που το πύρινο μέτωπο ήταν σε εξέλιξη.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία οι εγκλωβισμένοι έχοντας καλύψει τα πρόσωπα τους προσπαθούσαν να αναπνεύσουν καθώς η ατμόσφαιρα από τους πυκνούς καπνούς ήταν αποπνικτική.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ