Συγκέντρωση των εργαζομένων του ΟΛΘ με αφορμή την επίσκεψη του Τσίπρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Οίκο του Λιμενεργάτη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να πραγματοποιήσουν στις 2.30 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Λιμάνι της πόλης, για τα εγκαίνια των εργασιών του ΤΑP.

Η επικεφαλής του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Οργανισμού, Φανή Γουργούρη δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι οι εργαζόμενοι θα δώσουν στον κ. Τσίπρα επιστολή διαμαρτυρίας για την πώληση 51%+16% της ΟΛΘ ΑΕ.

«Εμείς οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας βρισκόμαστε σε εγρήγορση και στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείουμε την έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε η επικεφαλής του συλλόγου ενώ σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, υπέβαλαν από χθες αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό, μέσω της διοίκησης του οργανισμού και της γενικής γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, ωστόσο ακόμη δεν έλαβαν απάντηση.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ αναφέρουν: «Ζητήσαμε τη συνάντηση, προκειμένου να θέσουμε στον πρωθυπουργό καίρια ερωτήματα για την επιχειρούμενη πώληση του ΟΛΘ, αλλά και να του επισημάνουμε ότι για τους εργαζόμενους, το θέμα της κατοχύρωσης της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων ξεπερνάει τη λογική του αιτήματος και της διεκδίκησης και καθίσταται όρος ύπαρξης».

Πηγή: ΑΜΠΕ

*φωτο αρχείου

Διαβάστε επίσης:

Μαραθώνιος τουρκικών προκλήσεων με 42 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου – ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ από τη ναυτική άσκηση ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2016 στο Αιγαίο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ