Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου – ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ, κατά του πολυνομοσχεδίου που τίθεται σήμερα προς ψήφιση.

Όπως καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ, το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει εξουθενωτικές για τα φτωχά στρώματα παρεμβάσεις και καταργεί ευνοϊκές για τους ασφαλισμένους αντιμνημονιακές ρυθμίσεις.

Στο Σύνταγμα παράλληλα, εκτός από την ΑΔΕΔΥ, τη δική τους συγκέντρωση πραγματοποιούν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Μ-Λ ΚΚΕ, η ΟΚΔΕ και η Λαϊκή Ενότητα παρουσία του επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο κ. Λαφαζάνης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστήριξε ότι «τόσο το πολυνομοσχέδιο όσο και η πρόταση της λεγόμενης Επιτροπής Σοφών, αντιπροσωπεύουν μια κυβερνητική πολιτική η οποία έχει το βάρβαρο τίτλο, «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, σημείωσε ότι η κυβερνητική πολιτική περιλαμβάνει κατεδάφιση του Ασφαλιστικού, περικοπή των συντάξεων και των μισθών, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και εθνική υποτέλεια, τονίζοντας ότι η Λαϊκή Ενότητα έχει περάσει στην αντεπίθεση για τη μεγάλη ανατροπή στη χώρα.

Για την Επιτροπή Σοφών δήλωσε ότι είναι «ο λαγός της κυβέρνησης» και παρατήρησε ότι η θέση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου για το συμβουλευτικό της ρόλο, είναι απλώς «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

Ένας καρχαρίας 4 μέτρα στο Μαρούσι – ΦΩΤΟ

Νέο ροζ σκάνδαλο στη Λάρισα

Την απόσυρση του άρθρου 13 του πολυνομοσχεδίου ζητούν οι Δήμοι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ