«Στο κόκκινο» η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους στην Αττική—Δείτε LIVE πού έχει μποτιλιάρισμα

Οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στην Αττική, καθώς οι κεντρικοί οδικοί άξονες είναι μπλοκαρισμένοι από την κίνηση.

Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιούν 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή. Συγκεκριμένα, δεν κυκλοφορούν από την έναρξη της βάρδιας έως την λήξη της λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ δεν λειτουργούν το τραμ και το μετρό ( γραμμές 1,2 & 3).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, η κίνηση είναι αυξημένη αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα της Λ. Αθηνών, στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), στην άνοδο του Κηφισού, στην κάθοδο της Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Μεσογείων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Κηφισίας, στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στην Πανεπιστημίου, την Σταδίου, την Βασ. Αμαλίας, την Φιλελλήνων και τμηματικά στην Πειραιώς.

Δείτε εδώ Live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ