Στο εδώλιο ο Θέμης Αδαμαντίδης – Σήμερα η δίκη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Δικαστηρίου πρόκειται να καθίσει σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα δικαστεί για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Σημειώνεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει.

Η υπόθεση αναμένεται να δικαστεί σήμερα, εκτός απρόοπτου, έπειτα από διακοπή που αποφάσισε το δικαστήριο σε προηγούμενη συνεδρίασή του, προκειμένου η καταγγέλλουσα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Θέμης Αδαμαντίδης: Η σύλληψη μετά τη μήνυση για ξυλοδαρμό

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου έξω από χαρτοπαικτική λέσχη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Την ίδια ημέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο και ζήτησε τριήμερη προθεσμία. Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγορεύτηκε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ