Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ανήλικου που περιπλανιόταν μόνος του στην Αθήνα – Αναζητούνται οι γονείς του

Ένα 9χρονο αγόρι εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνο του στην Αθήνα, την Παρασκευή (30/6). Η εικόνα του παιδιού ευαισθητοποίησε τους πολίτες, που ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό των γονέων του ή άλλων συγγενών του.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» δίνονται στη δημοσιότητα η φωτογραφία του ανήλικου Νικόλα Χασάν, ο οποίος βρέθηκε να περιπλανιέται ασυνόδευτος, επί της οδού Πανεπιστημίου αρ.58 στην περιοχή της Αθήνας, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών.

Ο ανήλικος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.40. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλέ σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του, είναι αλλιώς αδύνατη.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ