Σταύρος Γαβριλιάδης – Δημήτριος Ελευσινιώτης: Το ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί – «Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα»

«Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης χτίζουν μια κοινή ζωή. Αγόρασαν ένα σπίτι και έκαναν οικογένεια. Αλλά σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, δεν μπορούσαν να παντρευτούν ή και οι δύο να αναγνωριστούν ως γονείς των τριών παιδιών τους — μέχρι αυτή την εβδομάδα» αναφέρει το Bloomberg σε δημοσίευμα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια από την ελληνική Βουλή.

«Το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε την Πέμπτη να επεκτείνει τον ίσο γάμο και τα αυτόματα γονικά δικαιώματα σε όλους τους πολίτες της χώρας και να επιτρέψει στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν. Είναι η πρώτη χριστιανική ορθόδοξη χώρα που κάνει το βήμα και τώρα ξεχωρίζει σε μια περιοχή που αντιτίθεται σε μεγάλο βαθμό στην αλλαγή» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο Σταύρος Γαβριλιάδης επισημαίνει ακόμη ότι ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς του, ενώ μετά τον γάμο, θα υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του.

«Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα… Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το πρωί της Παρασκευής (16/1).

Δείτε το στιγμιότυπο από τη Βουλή όπου το ζευγάρι κάθεται δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ