Σταύρος Δογιάκης: Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση – Άφησε και δεύτερο σημείωμα

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν προκύψει στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος του Σταύρου Δογιάκη αποδίδεται σε αυτοκτονία, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Η σορός του επιχειρηματία φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, το ένα στο στήθος και το άλλο στο κεφάλι. Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, το τραύμα στο στήθος ήταν διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ωστόσο το δεύτερο, αυτό στο κεφάλι, ήταν αρκετό για να του κόψει άμεσα το νήμα της ζωής.

Στο μεταξύ, μέσα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία φέρεται να βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα, που απευθύνεται στον αδελφό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητεί “συγγνώμη” και του δίνει οδηγίες για τα οικονομικά της ταβέρνας “Κρητικός” από την οποία είχε αποχωρήσει. Σημειώνεται ότι το άψυχο σώμα του επιχειρηματία βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το εν λόγω αυτοκίνητο.

Βάσει των όσων κατέθεσε ο αδελφός του Σταύρου Δογιάκη στην ΕΛ.ΑΣ., του είχε μεταβιβάσει το μερίδιό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο επιχειρηματίας είχε άλλα επαγγελματικά σχέδια και σκόπευε να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση εστίασης στη Λεωφόρο Μεσογείων, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι είχε προκύψει ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ