Σταύρος Δογιάκης: Ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” που βρέθηκε νεκρός

Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σχεδόν ένα 24ωρο έπειτα από την εξαφάνισή του, από τα Γλυκά Νερά. Η είδηση προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους που γνώριζαν τον Σταύρο Δογιάκη, ο οποίος ήταν συνιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας “Κρητικός”, στην περιοχή της Κάντζας, όπου σύχναζαν πολλοί διάσημοι. Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του επιχειρηματία, αναφέρουν ότι εντοπίστηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι το άψυχο σώμα του 53χρονου βρέθηκε τυχαία από περαστικό και έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας ήταν πεσμένος μπρούμυτα. Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού, έκανε συγγενικό του πρόσωπο. Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, που απέκλεισαν τον χώρο, αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος διενεργεί αυτοψία προκειμένου να προχωρήσει στις πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός:

Το σημείωμα στον αδελφό του

Τα ίχνη του 53χρονου είχαν εξαφανιστεί χθες, Δευτέρα, ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως το προηγούμενο βράδυ είχε παραστεί σε έναν γάμο. Η αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά, ενώ το θρίλερ της εξαφάνισης έγινε δημοσίως γνωστό σήμερα όταν και εκδόθηκε “missing alert” από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το mega ανέφεραν ότι τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτοχειρία, ωστόσο, αυτό μένει να διευκρινιστεί από τις αρμόδιες αρχές. Σημειώνεται πάντως πως ο επιχειρηματίας είχε αφήσει ένα σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού” Με ανακοίνωσή του το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρεται στην τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”: “Μετά λύπης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του Δογιάκη Σταύρου 53 ετών. Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί”.

Ποιος ήταν

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν συνιδιοκτήτης -μαζί με τον αδελφό του- της γνωστής ταβέρνας ο “Κρητικός”, στην Κάντζα, που αποτελούσε στέκι πολλών γνωστών Αθηναίων.

Καλλιτέχνες, νομικοί, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου σύχναζαν στην ταβέρνα του και απολάμβαναν το φαγητό τους σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό. Ο ίδιος ο επιχειρηματίας χαρακτηριζόταν από όσους τον γνώριζαν ως χαμογελαστός και φιλόξενος. Είχε πολλούς διάσημους φίλους και έκανε παρέα με το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ