Στάθης Τσιτλακίδης: Το βίντεο με τον άτυχο σμηναγό να χορεύει ζεϊμπέκικο

Βαρύ το κλίμα και στη Δράμα καθώς αύριο στις 12 το μεσημέρι είναι η κηδεία του Στάθη Τσιτλακίδη.

Οι γονείς, τα αδέλφια του και οι φίλοι του είναι συντετριμμένοι, καθώς ετοιμάζονται να πουν το «ύστατο χαίρε» στον κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4 που συνετρίβη στην Ανδραβίδα.

Ένας φίλος του ανέβασε στα social media βίντεο που φαίνεται ο νεαρός να χορεύει ζεϊμπέκικο. Στην κηδεία του Στάθη Τσιτλακίδη θα δώσουν το «παρών» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δάκρυσαν Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης και Τσίπρας στην κηδεία του υποσμηναγού

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και σπαραγμού, οι γονείς, η οικογένεια, οι φίλοι και συνάδελφοι είπαν την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το στερνό «αντίο» στον 29χρονο υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4 που συνετρίβη κατά τη διάρκεια άσκησης στην Ανδραβίδα. Η κηδεία του υποσμηναγού  που έχασε τόσο πρόωρα την ζωή του έγινε στην Τρίπολη.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 29χρονου υποσμηναγού, οι οποίοι συγκλόνισαν με τους επικήδειους λόγους τους και «έσπασαν» στο «ύστατο χαίρε», πάνω από το φέρετρο του παιδιού τους. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου ήταν συγκλονιστικές.

Τόσο κατά τη διάρκεια της κηδείας όσο και της ταφής, κανένας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο επικήδειος των γονέων του άτυχου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ο αποχαιρετισμός στο μνήμα, ήταν στιγμές σπαρακτικές.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και  ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ακούγοντας τους γονείς του άτυχου 29χρονου να του λένε το τελευταίο «αντίο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ