Άννα Καραμανλή: «Θυμίζει άλλες εποχές, ταράχτηκα πάρα πολύ» – Τι είπε για το επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρεμένο

«Βίαιη» και «σεξιστική» χαρακτήρισε η Άννα Καραμανλή την κίνηση που έκανε ο Γιώργος Βαρεμένος σε βάρος της, στη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Ένταση on air στον ΣΚΑΪ: Ο Γιώργος Βαρεμένος άρπαξε χαρτί με τη φωτογραφία του Τσίπρα από την Άννα Καραμανλή

Η βουλευτής της ΝΔ, σε δηλώσεις της στην εκπομπή T-live μίλησε για το επεισόδιο που συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρπαξε ένα χαρτί με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που είχε στα χέρια της και στη συνέχεια τής το πέταξε πίσω.

«Προφανώς είναι μία βίαιη, σεξιστική συμπεριφορά από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί, επειδή ο άλλος διαφωνεί, να σηκώνει το χέρι και να αρπάζει τα χαρτιά και μετά να στα πετάει στα μούτρα. Αυτά δεν συνάδουν με έναν βουλευτή που είναι στο δημοκρατικό τόξο. Αυτό θυμίζει άλλες εποχές. Πού θα σταματήσει όλο αυτό, ας πούμε;» αναρωτήθηκε η Άννα Καραμανλή.

ΝΔ για Βαρεμένο: Ακραία σεξιστική επίθεση σε βάρος της Άννας Καραμανλή

«Αν βάλετε να δείτε όλο το βίντεο, επειδή ταράχτηκα πάρα πολύ και έπαθα σοκ, παίρνω τα χαρτιά μου, και βάζω το κινητό από κάτω. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνούμε, διαφωνούμε με επιχειρήματα, με λόγια και όχι με πράξεις. Ούτε αρπάζουμε από τα χέρια, ούτε τσαλακώνουμε, ούτε τα πετάμε στα μούτρα. Αυτά δεν είναι συμπεριφορές, κατά την δική μου γνώμη» πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

Ερωτηθείσα για την κριτική που άσκησε η ίδια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η Άννα Καραμανλή είπε πως «εξέφρασα την γνώμη μου και υπάρχει αυτή η απορία από χιλιάδες ψηφοφόρους μου. Όταν χάνεται ένα νεαρό παιδί εν ώρα καθήκοντος και δεν έχουν κάποιοι την ενσυναίσθηση να ακυρώσουν μία παρουσία τους στο θέατρο, εγώ ως πολιτικός και ως μάνα θα το αναδείξω. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει ο τρόπος που έδειξα την φωτογραφία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος μπορεί να φέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά το θεωρώ ανεπίτρεπτο» και πρόσθεσε ότι «ανέδειξα ένα γεγονός, μία υποκρισία».

ΣΥΡΙΖΑ για Βαρεμένο: Αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη πρόκληση

Εξέφρασε στη συνέχεια την εκτίμηση ότι αν ήταν δίπλα του ένας άνδρας βουλευτής «φαντάζομαι ότι δεν θα του πετούσε το χαρτί. Φαντάζεστε να ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και να έκανε αυτή την κίνηση, να είχε αυτή την συμπεριφορά απέναντι σε μία συνάδελφο γυναίκα του ΣΥΡΙΖΑ;».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ