Ένταση on air στον ΣΚΑΪ: Ο Γιώργος Βαρεμένος άρπαξε χαρτί με τη φωτογραφία του Τσίπρα από την Άννα Καραμανλή

Ένταση προκλήθηκε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» όταν ο Γιώργος Βαρεμένος άρπαξε ένα χαρτί με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή.

Η Άννα Καραμανλή εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο των δύο πιλότων του Phantom F-4 και καυτηρίασε τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο θέατρο, στο Παλλάς. Δείτε τους, με χαμόγελο Colgate».

Ο Γιώργος Βαρεμένος σε έντονο ύφος απάντησε ότι «αυτά είναι αθλιότητες» και ότι «μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη». Σε κάποια στιγμή άρπαξε το χαρτί από την Άννα Καραμανλή και στη συνέχεια τής το πέταξε πίσω. Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος επέκριναν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη χειρονομία του.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» είπε στον Γιώργο Βαρεμένο ο Δημήτρης Οικονόμου με τον βουλευτή να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Στη συνέχεια, όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κα Καραμανλή του είπε «προς τιμήν σας». Ο κ. Βαρεμένος κλείνοντας τόνισε: «Τα δέχομαι όλα. Αλλά δεν δέχομαι την αμφισβήτηση του πατριωτισμού μας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ