Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Τον κατηγορούν δημόσια οι Φαρισαίοι” – Η δήλωση του θείου του που θα συζητηθεί

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο έπειτα από τον σάλο με τις αποκαλύψεις ότι διέρρευσε βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Την ίδια στιγμή το κλίμα στους «Ράδιο Αρβύλα» είναι βαρύ, καθώς οι επί χρόνια συνεργάτες του έχουν υποστεί σοκ από τις αποκαλύψεις, ενώ βρίσκονται σε επικοινωνία με την καταγγέλλουσα, την οποία στηρίζουν.

Ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλώντας στο MEGA, έκανε λόγο για «φαρισαίους».

“Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι «Φαρισαίοι» της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων” είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν εννοεί τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα, ο ίδιος απάντησε: ” Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς. Και εννοώ την εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου του κατηγορουμένου. Αυτή ήταν μία εκπομπή την οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ