Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Κυκλοφορούν και δικά σου βίντεο” – Η πρώτη μηνύτρια ενημέρωσε κι άλλη γυναίκα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για τη διαρροή “ροζ” βίντεο στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεση πρώην συντρόφων του. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η τρίτη γυναίκα που απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη, είχε ενημερωθεί από την πρώτη μηνύτρια του παρουσιαστή, ότι κυκλοφορούν και δικά της βίντεο στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα ανέφερε χθες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι επικοινώνησε μαζί της η πρώτη μηνύτρια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που γνώριζε ότι και η ίδια είχε μία σύντομη σχέση με τον παρουσιαστή, λέγοντάς της “πρόσεχε γιατί κυκλοφορούν και δικά σου βίντεο στο διαδίκτυο”.

Η ίδια, θορυβημένη, απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει κάποιο δικό της βίντεο, γι’ αυτόν τον λόγο και δεν έχει καταθέσει ακόμη στις Αρχές. Ωστόσο, έχουν ξεκινήσει οι σχετικές έρευνες από τη Δίωξη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κυκλοφορεί τέτοιου είδους υλικό στο διαδίκτυο, εν αγνοία της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ