Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του” λέει ο δικηγόρος του

Την πρώτη δήλωση, έπειτα από την παράδοση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στις Αρχές και τη σύλληψή του, έκανε πριν από λίγο ο συνήγορος υπεράσπισης του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού.

Ο Γεώργιος Δακουράς, επισημαίνει σε δήλωσή του ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι συντετριμμένος και ότι “έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του”, ενώ υπογραμμίζει ότι “με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών”.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, “συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του” είναι ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, Γεώργιο Δακουρά. “Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Προσθέτει ότι οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. “Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του”, καταλήγει ο συνήγορος υπεράσπισης του παρουσιαστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ