Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν θα τον εκπροσωπήσει ο δικηγόρος αδελφός του – “Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε”

Ο αδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που είναι δικηγόρος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει τον παρουσιαστή στην υπόθεση του revenge porn για την οποία κατηγορείται, επισημαίνοντας ότι η οικογένειά του βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. “Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε” δηλώνει κατηγορηματικά ο αδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η “συγγνώμη” που ζήτησε ο παρουσιαστής δεν είναι προσχηματική και ότι “έχει κατανοήσει εντελώς τι έκανε”.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «T-live», ο δικηγόρος αδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου τονίζει ότι δεν θα αναλάβει την υπόθεση. “Όχι. Το λέω ειλικρινά δηλαδή. Δεν είμαι σε θέση να χειριστώ μια τέτοια υπόθεση. Ψυχολογικά δηλαδή δεν μπορώ να το αναλάβω”, σημειώνει για να προσθέσει: “Η υπεράσπιση ενός συγγενή, του αδελφού μου συγκεκριμένα είναι δύσκολο. Δε θα με δείτε στην υπόθεση”.

Σε ερώτηση εάν γνωρίζει ποιος δικηγόρος θα τον υπερασπιστεί, απαντά: “Δεν ξέρω ακόμη. Να σας πω ειλικρινά εμένα μ’ έχει ρωτήσει, ποια είναι η γνώμη μου αλλά δεν ξέρω ποιος θα τον αναλάβει. Ειλικρινά σας μιλάω δεν ήξερα καθόλου για την υπόθεση, ενδεχομένως είχε διστάσει ν’ απευθυνθεί σ έμενα παρ’ ό,τι είμαι πολλά χρόνια δικηγόρος… Έχω συζητήσει πολύ λίγο μαζί του γιατί είναι δύσκολη η κατάσταση. Έχω συζητήσει πολύ λίγο μαζί του. Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει δικηγόρο που νομίζω ότι δεν έχει”.

Ο ίδιος σημειώνει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει ζητήσει τη νομική του συμβουλή, ενώ σε ερώτηση εάν απευθύνθηκε σε εκείνον για μια γενικότερη βοήθεια, για το πώς πρέπει να κινηθεί, λέει: “Γενικά αν ξέρω να τον συστήσω κάπου ή οτιδήποτε. Αλλά είναι κάτι που δεν το… είναι πολύ ζεστά τα πράγματα”.

Ερωτηθείς εάν γνώριζε κάτι για την υπόθεση, εάν ο παρουσιαστής του το είχε πει, τονίζει: “Όχι μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά δεν το ήξερα. Το πληροφορήθηκα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της οικογένειάς μου, είμαστε σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε”.

“Είχαμε καλές σχέσεις, αλλά είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, έχουμε τις οικογένειες μας”, σημειώνει και εμφανίζεται βέβαιος ότι ο παρουσιαστής έχει κατανοήσει τι έχει διαπράξει. “Εντελώς, έχει ευαισθησία, έχει κατανοήσει εντελώς τι έκανε. Δεν είναι προσχηματική η συγγνώμη του. Είναι αληθινή”, σημειώνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ