Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν έχει αναρτήσει ο ίδιος τα βίντεο, λέει ο δικηγόρος του για τη 2η μήνυση – “Ζητάει συγγνώμη”

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος “ζητάει συνεχώς συγγνώμη έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του”, τόνισε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την πρώτη μήνυση σε βάρος του, αλλά προσωρινά κρατούμενος για τη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε χθες από 42χρονη, η οποία αναγνώρισε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο που ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Δακουράς επισήμανε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος “έχει παραδεχτεί ακριβώς ό,τι έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται”, ενώ ερωτηθείς για τη δεύτερη μήνυση τόνισε ότι “τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο, γιατί από τις αρχές του 2019 – αυτός είναι ο ισχυρισμός του και μένει να αποδειχθεί από τις έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – ότι έκτοτε δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες, αυτός είναι ο ισχυρισμός του”. “Υπάρχει πάντα η μετάνοια”, συμπλήρωσε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, ενώ εκτίμησε ότι “η συγγνώμη που έχει ζητήσει είναι και πραγματική και την εννοεί, από εκεί και πέρα δεν μπορώ ούτε στην ψυχή του καθενός να μπω αλλά θεωρώ ότι η συγγνώμη που έχει ζητηθεί δεν μπορεί να μην είναι ειλικρινής”.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα απ’ αυτές τις εξελίξεις, τόνισε ότι “είναι όπως είναι κάθε άνθρωπος που υφίσταται όλο αυτό”.

Αναφερόμενος στη δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα που έχει ασκηθεί σε βάρος του παρουσιαστή επισήμανε ότι “οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν, ένας από τους ισχυρισμούς του ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μπορεί να είναι και εσφαλμένη”.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την μια υπόθεση – Παραμένει κρατούμενος μετά τη νέα μήνυση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.  Πρόκειται για την υπόθεση της 28χρονης που τον μήνυσε την περασμένη εβδομάδα.

Κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’  εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, καθώς η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, σχετικά με τη δεύτερη υπόθεση, με τις ίδιες κατηγορίες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος έως την αυριανή απολογία του.

Συγκεκριμένα, κρατείται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς εκκρεμεί η νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος από 42χρονη η οποία αναγνώρισε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο που ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ