Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται σήμερα ο παρουσιαστής για τα “ροζ” βίντεο – “Έρχονται” κι άλλες μηνύσεις;

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθούν νέες μηνύσεις, λίγες ώρες πριν από την απολογία του παρουσιαστή.

“Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες οι οποίες είτε μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είτε μέσω δικηγόρων και νομικών διαδικασιών προσπαθούν να δουν κι αυτές αν υπάρχει κάποιο βίντεο με αυτές, και αν υπάρχει στο διαδίκτυο από τον συγκεκριμένο” δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρευνες και σε σπίτι στο Πήλιο

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργούν έρευνες στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, την Αλόννησο και το Πήλιο, ενώ παράλληλα προσπαθούν να εντοπίσουν κι άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο, όπου μπορεί να είχε ανεβάσει “ροζ” βίντεο.

Οι κάτοικοι στην Αλόννησο γνωρίζουν πολύ καλά τον παρουσιαστή, αλλά και την πρώτη καταγγέλλουσα. “Την γνωρίζουμε. Ένα κορίτσι που αρκετοί την γνώριζαν. Βέβαια, όσοι γνώριζαν καλά τον Στάθη ήξεραν ότι είχε αυτό το ειρωνικό και σεξιστικό στιλ, που εμείς το πέρναμε για πλάκα”, λέει στον ΑΝΤ1 η Χαρίκλεια Θεοδώρου, δημοτική σύμβουλος Αλοννήσου.

Η καταγγελία αυτής της κοπέλας ήταν και η αρχή ώστε να αρχίσουν να ανοίγουν τα στόματα. Άλλη μία πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε και τουλάχιστον τέσσερις ακόμη γυναίκες ψάχνουν “ροζ” βίντεο στο διαδίκτυο, ώστε να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ