Σποράδες: Συνελήφθη 64χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών

Σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και έκτιση ποινής 30 ημερών, καταδικάστηκε 64χρονος στις Σποράδες ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ο 64χρονος ο οποίος επισκέφθηκε το νησί των Σποράδων μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, συνάντησε δύο 14χρονες φίλες, τις πλησίασε και ζήτησε να τον πάρουν αγκαλιά. Τα κορίτσια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, e-thessalia.gr, αρνήθηκαν κι ο κατηγορούμενος είπε ότι θα τους έδινε 50 ευρώ. Μάλιστα ανέβασε το ποσό στα 600 ευρώ αν τον αγκάλιαζαν και αν φιλιόντουσαν μεταξύ τους τα δύο κορίτσια.

Το ένα ανήλικο κορίτσι βιντεοσκόπησε τον 64χρονο κι ενημέρωσε τον πατέρα της για το συμβάν. Ο πατέρας κατέθεσε μήνυση και ο 64χρονος συνελήφθη.

Χθες εκδικάστηκε η υπόθεση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και κατέθεσαν ως μάρτυρες ο πατέρας και η ανήλικη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πλησίασε τις δύο ανήλικες για πλάκα και προθυμοποιήθηκε να τους δώσει ένα ποσό ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος, βούρκωσε και ζήτησε συγνώμη.

Η μία από τις δύο ανήλικες , είπε ότι ενώ καθόταν με μια φίλη της σε ένα πάρκο, τις πλησίασε και τις ζήτησε να τον πάρουν αγκαλιά, εκείνες αρνήθηκαν κι ο κατηγορούμενος τους είπε ότι θα τις έδινε χρήματα.

Το Δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, διέταξε έκτιση ποινής 30 ημερών με δικαίωμα έφεσης κι αφέθηκε ελεύθερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ