Σοβαρό τροχαίο στη Βάρης-Κορωπίου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Βάρη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να διεξάγεται με δυσκολία και να σημειώνονται αρκετές καθυστερήσεις.

Φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου, που, έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, δείχνουν το κατεστραμμένο μπροστινό μέρος του ενός οχήματος που εμπλέκεται στο τροχαίο, ενώ ογερανός μεταφέρει το δεύτερο όχημα, με τον δρόμο να παραμένει κλειστός.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.