Μάνος Δασκαλάκης: Είδα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα – Έφυγα γιατί είχε εξωσυζυγική σχέση

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τις συνθήκες θανάτου της Ίριδα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Star,  ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου. “Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια”. Επίσης στην κατάθεσή του είπε ότι δεν είχε ζητήσει διαζύγιο, αλλά είχε φύγει από το σπίτι. “Απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας”.

“Βρήκα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ”

«Βρήκα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα»

Σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Ίριδιας, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να κατέθεσε ότι μόλις έφτασε στο σπίτι, αντίκρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει ΚΑΡΠΑ στο κοριτσάκι. Όπως λέει δε, άκουσε την Τζωρτζίνα να φωνάζει “μην μου πάρεις την αδελφούλα μου” και τη Ρούλα να φωνάζει “δεν θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις”. Καθώς έσπευσα να βοηθήσω την Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά ξεκινήσαμε για το ‘Καραμανδάνειο’ νοσοκομείο»”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ