Σοβαρή καταγγελία στην Λάρισα: «Απευθείας ανάθεση 15.000 ευρώ για κουκλοθέατρο ενώ ήταν χαλασμένος ο βιολογικός καθαρισμός»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Λάρισα. Όπως υποστηρίζει ο κ. Ηρακλής Γερογιώκας, την περασμένη Δευτέρα δεν λειτουργούσε ο βιολογικός καθαρισμός της πόλης και, σύμφωνα με τον ίδιο, κανείς δεν ενημέρωσε τους κατοίκους για τον κίνδυνο που διατρέχει η υγεία τους.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μάλιστα αναφέρει ότι όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που όλοι μετρούσαν τις πληγές τους και προσπαθούσαν να επιβιώσουν. Στρέφεται κατά του Δημάρχου, κ. Απόστολου Καλογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μας διαβεβαιώνει ως οδοντίατρος ότι δεν έγινε και τίποτα που παλεύαμε μέσα στα λύματα».

Ο κ. Γερογιώκας προχωρά και ένα βήμα παραπέρα στην καταγγελία του, καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissapress, επισημαίνει ότι τη Δευτέρα που δεν λειτουργούσε ο βιολογικός καθαρισμός «βρήκαν τον χρόνο να δώσουν 15.000 ευρώ για κουκλουθέατρο».

«Προσπαθούσαμε όλοι να μετρήσουμε τις πληγές μας και να επιβιώσουμε. Σήμερα ο κ. Καλογιάννης μας διαβεβαιώνει σαν οδοντίατρος ότι δεν έγινε και τίποτα που παλεύαμε μέσα στα λύματα. Παρόλα αυτά, μέσα στην όλη απόγνωση που όλοι μας ζούσαμε και ζούμε, την Δευτέρα που μας πέρασε βρήκαν τον χρόνο να δώσουν 15000€ για κουκλοθέατρο που όλως τυχαίως θα λάβει χώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ παραθέτει και τα σχετικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στην «Διαύγεια».

Δείτε εδώ τα έγγραφο της Διαύγειας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ