Σωτήρης Τσιόδρας: Πώς αποχαιρέτησε το Twitter τον λοιμωξιολόγο – ΦΩΤΟ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη χθεσινή ενημέρωση εμφανώς συγκινημένος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους για την τήρηση των μέτρων και τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες ο λοιμωξιολόγος τόνισε πως δεν χρειάζεται πλέον αυτή η τακτική ενημέρωση. Ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε ότι μέχρι τις 31 Μαΐου θα υπάρχει καθημερινά γραπτή ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό και έπειτα γραπτή ενημέρωση μία φορά την εβδομάδα. “Όπως με έμαθαν οι δάσκαλοί μου κι εμένα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέμεινα μαθητής περισσότερο παρά καθηγητής”, είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, σημειώνοντας πως μόνο του εφόδιο ήταν η ειλικρίνεια και η προσπάθεια ανάλυσης των επιστημονικών δεδομένων.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ολοκλήρωσε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του με απόσπασμα από ποίημα και συγκεκριμένα από το έργο με τίτλο “Στην απλότητα βρίσκεται η ευτυχία”.

Μετά την ομιλία του λοιμωξιολόγου το Twitter πήρε “φωτιά”, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να τον αποθεώνουν και να τον ευχαριστούν εκφράζοντας την εκτίμησή τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ