Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από τον τραυματισμό του πυροσβέστη

Σοκαριστικές εικόνες από τον τραυματισμό του πυροσβέστη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο εποχικός πυροσβέστης συμμετείχε στην κινητοποίηση που έγινε έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως καταγγέλλεται, τραυματίστηκε στο χέρι από βομβίδα κρότου-λάμψης της αστυνομίας, κατά την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ προκειμένου να διαλυθεί η συγκέντρωση και να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα οι διαδηλωτές. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών, ενώ έγινε ρίψη νερού από την αύρα.

Το βίντεο δημοσίευσαν οι εποχικοί πυροσβέστες στη σελίδα τους στο Facebook, που νωρίτερα είχαν καταγγείλει ότι ο άνδρας “ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο”. Το χέρι του πυροσβέστη φαίνεται μέσα στα αίματα, τη στιγμή που οι συνάδελφοί του σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό του, που δημοσίευσαν οι εποχικοί πυροσβέστες. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στα επεισόδια

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πυροσβέστης φέρει τραύμα στην παλάμη και υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Οι γιατροί αναφέρουν ότι όλα πήγαν καλά και πιθανόν αύριο να πάρει εξιτήριο. Ο 38χρονος πυροσβέστης υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα της Αμφιλοχίας και συμμετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών το καλοκαίρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ