Σοκ στο Ηράκλειο: Δίωξη σε ηλικιωμένο για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης

Σοκάρει νέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικης, αυτή τη φορά σε χωριό της Μεσαράς, στο Ηράκλειο. Ένας ηλικιωμένος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 6 ετών, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες της ΕΡΤ, το κοριτσάκι έκανε διακοπές στο χωριό με τους παππούδες του και ο κατηγορούμενος, που είναι γείτονας της οικογένειας, φέρεται να ασέλγησε στο παιδί, ενώ έπαιζε μαζί του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 72χρονος έχει πολλά παιδιά και ακόμη πιο πολλά εγγόνια.

Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του 72χρονου

Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη οπλοκατοχή.

Παραπέμφθηκε να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη, στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

αστυνομία

 

Δικηγόρος ηλικιωμένου: Η καταγγελία αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας

Σε δήλωσή του, ο συνήγορος του 72χρονου, Βαγγέλης Στρατουδάκης ανέφερε πως “θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα απαξιωτικό και προσβλητικό αυτό που καταγγέλλεται σε βάρος του ηλικιωμένου, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού σε όλη την κοινωνία της περιοχής όπου διαμένει”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δικογραφία βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, αυτό της προανάκρισης.

“Θα ζητήσουμε να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες ανακριτικές πράξεις προκειμένου να διακριβωθεί ότι η συγκεκριμένη καταγγελία αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας”, υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ