Σοκ στην Πάτρα: Συνελήφθη προπονητής κικ μπόξινγκ για σεξουαλική επίθεση κατά 14χρονης αθλήτριάς του

Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανήλικης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ένας 47χρονος προπονητής κικ μπόξινγκ συνελήφθη στην Πάτρα, κατηγορούμενος ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε βάρος 14χρονης αθλήτριάς του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλούνται τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (22/12) τη στιγμή που η κοπέλα είχε μείνει μόνη της με τον προπονητή της, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όπου η ανήλικη αθλείται.

Όπως κατήγγειλε η 14χρονη αθλήτρια, ο προπονητής την θώπευσε και προέβη σε άσεμνες χειρονομίες. Όταν η μητέρα του κοριτσιού πήγε να την παραλάβει από τον αθλητικό σύλλογο κικ μπόξινγκ, η 14χρονη της είπε τι συνέβη και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το tempo24.news, έπειτα από έρευνες που έγιναν, ο 47χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το βράδυ.

Ο προπονητής οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ