Σοκ στην Κω: Κατέρρευσε και πέθανε έπειτα από χορό ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του νησιού

Ισχυρό σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω, Ιάκωβου Φλεριανού, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Σύμφωνα με το aegeanews.gr, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως, έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών.

Όπως τον περιγράφουν άνθρωποι που τον γνώριζαν, ήταν ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού, ο οποίος διετέλεσε διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων, ενώ ασχολήθηκε και με τα κοινά ως μέλος της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αλλαγής».

Με καταγωγή από τη Νάξο, ο Ιάκωβος Φλεριανός ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα έζησε στην Κω.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι από την είδηση οι φίλοι και συνάδελφοί του, αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών που παρέστησαν στη χθεσινή εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ