Σοκ στην Χαλκίδα: Ανήλικοι έκαναν μοντάζ σε φωτογραφία συμμαθήτριάς τους και την διακινούσαν μέσω Instagram

Σοκ έχει προκαλέσει στην Χαλκίδα η υπόθεση με μαθητές Γυμνασίου που έκαναν μοντάζ σε φωτογραφία συμμαθήτριάς τους και την διακινούσαν μέσω Instagram σε κλειστές ομάδες. Στη φωτογραφία η 15χρονη φαινόταν να προβαίνει σε σεξουαλική πράξη, με αποτέλεσμα το κορίτσι να διασύρεται.

Η 15χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε στην Αστυνομία δύο συμμαθητές της με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των δυο ανήλικων δραστών για «Πορνογραφία ανηλίκων» – «Συκοφαντική δυσφήμηση» – «Νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το «κουβάρι» της ροζ υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 13 Φεβρουαρίου. Άλλος συμμαθητής της 15χρονης την ενημέρωσε ότι σε κλειστές ομάδες στο Instagram κυκλοφορεί φωτογραφία της με πρωταγωνίστρια την ίδια σε χυδαίες πράξεις.

Το κορίτσι μίλησε αμέσως στους γονείς του και μαζί με την μητέρα της απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Η 15χρονη φέρεται να υπέδειξε συγκεκριμένα πρόσωπα που ευθύνονται για τον διασυρμό της μέσω social media.

Έδωσε τα ονόματα δύο συμμαθητών της, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων των δραστών για παράβαση του άρθρου 360Π.Κ «Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου». Για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανήλικων Χαλκίδας, η οποία διέταξε το σχηματισμό δικογραφίας, τη μη σύλληψη των δραστών, λόγω παρέλευσης ορίων του αυτοφώρου και εν συνεχεία την υποβολή του προανακριτικού υλικού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ