Σοκ στη Βούλα: Πιτ μπουλ κατασπάραξαν αδέσποτες γάτες μέσα σε λίγα λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη προκαλεί η άγρια επίθεση τριών σκυλιών πίτμπουλ, τα οποία κατασπάραξαν μέσα σε λίγα λεπτά 6-7 αδέσποτες γάτες, στην Βούλα.

Σύμφωνα με το MEGA, η καταγγελία έγινε από αυτόπτη μάρτυρα που έζησε όσα έγιναν και ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ κάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει σκηνές που πραγματικά προκαλούν σοκ με την αγριότητα των τριών σκυλιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (28/10), το βράδυ κοντά στο Ασκληπιείο. Τα τρία πίτμπουλ κυκλοφορούσαν χωρίς λουριά και φίμωτρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σε κατάσταση σοκ και τρομοκρατημένοι από το τραγικό περιστατικό.

Η μαρτυρία

Κάτοικος της περιοχής που είδε όσα έγιναν έκανε την ακόλουθη ανάρτηση για το περιστατικό:

«Χθες έγινε ένα τρομερό περιστατικό. Τρία φονικά σκυλιά ράτσας πίτμπουλ, τα έβγαλε κύριος που μένει κοντά στο Ασκληπιείο χωρίς λουριά και φίμωτρα, και κατασπάραξαν 6-7 γάτες στην Γεωργίου Παπανδρέου και συμβολή με Βασιλέως Παύλου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι νεκρές γάτες αλλά ότι θα μπορούσαν να κάνουν επίθεση σε μικρά παιδάκια ή μικρόσωμα σκυλιά. Η Ε.Α μετά από καταγγελία που του έγινε, του βεβαίωσε πρόστιμο μόλις 300 ευρώ, λέγοντας ότι νομικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο (…)».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το MEGA, ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του και άφησαν την πόρτα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να βγουν στον δρόμο τα σκυλιά. Ωστόσο, υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι ο ίδιος ήταν στο αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ