Σοκ στη Βέροια: Η 37χρονη μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το βρέφος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του μόλις 6 μηνών βρέφους, που κατέληξε με τον πιο βίαιο τρόπο, από τα χέρια της ίδιας του της μάνας, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Μακροχώρι Βέροιας.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του βρέφους προήλθε από θλαστικές κακώσεις. Όπως φαίνεται η 37χρονη μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το άτυχο παιδί της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα το βρέφος έφερε κακώσεις κεφαλής, κάταγμα κρανίου, εκχυμώσεις και εκδορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Συγκλονίζει ο γείτονας που άρπαξε το βρέφος από τα χέρια της παιδοκτόνου

Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν αφού η 37χρονη μητέρα στραγγάλισε το ίδιο της το παιδί, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ήταν αυτός που κατάφερε τελικά να αρπάξει από τα χέρια της το μωρό. «Δεν μου έδινε το παιδί με τίποτα, ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Εν τέλει μπόρεσα να το πάρω από την αγκαλιά της» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα ουρλιαχτά των άλλων δύο παιδιών της μητέρας αλλά και της αδελφής της, ήταν αυτά που τον κινητοποίησαν και έτρεξε στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία. «Την άκουγα να φωνάζει “το μωρό μου” ενώ το κρατούσε αγκαλιά, σε μια ακραία κατάσταση. Την πλησίασα και είδα πως τα χείλη του μωρού είχαν αίμα και ήταν μελανιασμένα. Πάγωσα. Το βλέμμα της ήταν απλανές. Μου είπε “δεν πειράζει, είναι βρυκόλακας, αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”. Δεν μου έδινε το παιδί με τίποτα αλλά τελικά το άρπαξα και το έδωσα στον παππού και την γιαγιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 37χρονη μητέρα του βρέφους φέρεται να σκότωσε το παιδάκι με τα χέρια της, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών.

Ο παππούς και η γιαγιά μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή. Έκαναν ΚΑΡΠΑ, και παρότι το παιδί ήταν κλινικά νεκρό, το διασωλήνωσαν, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα η 37χρονη παιδοκτόνος βρίσκεται στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ