Σοκ στη Ρόδο: Ερευνάται καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονέων της

Ανώνυμη καταγγελία περί βιασμού ενός 4χρονου κοριτσιού από άνδρα, ο οποίος υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας της Ρόδου και είναι συνάδελφος των γονέων της ανήλικης, απασχολεί τις Αρχές του ακριτικού νησιού.

Πληροφορίες της «Δημοκρατικής» αναφέρουν ότι η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 κατόπιν διαβίβασης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, μίας ανώνυμης καταγγελίας αγνώστου προσώπου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι γονείς που υπηρετούν σε σώμα ασφαλείας και έχουν δύο παιδιά, «δίνουν» το κοριτσάκι σε έναν συνάδελφό τους, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ψυχικά διαταραγμένος. Ο συνάδελφος των γονέων της ανήλικης κακοποιεί σεξουαλικά την 4χρονη, υποστήριξε ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το κοριτσάκι εξέτασε ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε παλαιά ρήξη του παρθενικού της υμένα.

Η συγκεκριμένη καταγγελία «ενισχύθηκε» και με δεύτερη που αφορά σε ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του δεύτερου παιδιού της οικογένειας, του αγοριού.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε την λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ διενεργείται έρευνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και έχει παραγγελθεί η διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ