Σοκ σε Δημοτικό σχολείο στον Βόλο: Μαθητής απειλούσε να αυτοκτονήσει

Σοκ σε Δημοτικό Σχολείο στον Βόλο το πρωί της Πέμπτης, όταν μαθητής της ΣΤ’ τάξης, απειλούσε να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια πήδηξε από τα κάγκελα και έφυγε από το σχολείο.

Για το θέμα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων και η Αστυνομία, ο πατέρας του δεν έδειξε ενδιαφέρον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, και το παιδί μεταφέρθηκε για εξέταση στο Νοσοκομείο, όπου φιλοξενήθηκε με εισαγγελική εντολή.

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου, όταν ο μαθητής σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε, πετούσε θρανία και καρέκλες, απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το παράθυρο ή βάζοντας τα δάχτυλά του στην πρίζα!

Άμεσα οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν την εισαγγελέα Ανηλίκων και την Αστυνομία, ενώ επικοινώνησαν με τον πατέρα του παιδιού που φέρεται να είπε όταν τον κάλεσαν στο σχολείο ότι έχει να πάει για δουλειά.

Τελικά το παιδί πήδηξε τα κάγκελα του σχολείου, ενώ η εισαγγελέας Ανηλίκων ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για ακούσια νοσηλεία με την παράκληση να φιλοξενηθεί εκεί το βράδυ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είχε ανάλογη συμπεριφορά και στο παρελθόν, ενώ δύο παιδοψυχίατροι που το εξέτασαν τις τελευταίες δύο ημέρες, συμπεραίνουν ότι το παιδί αντιμετωπίζει κάποια ζητήματα, χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, αλλά όχι σε επίπεδο νοσηλείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ