Σοκ με τον απαγχονισμό του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη – Ροζ βίντεο ψάχνουν οι αρχές

Νεότερα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση θανάτου γνωστού γυμναστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριό του, στη Θεσσαλονίκη.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις φαίνεται πως έχει φέρει η υπόθεση αυτοκτονίας γνωστού γυμναστή της Θεσσαλονίκης που έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης (31/05) στον χώρο που λειτουργούσε ως γυμναστήριο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε γυμναστήριο στην οδό Γαμβέτα ενώ πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε τον άνδρα και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές Aρχές.

Ο άνδρας είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας.

Αν και η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook που ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για την υπόθεση που τελικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, τις μεσημεριανές ώρες εστάλη σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα e- mail.

Το μήνυμα φαίνεται πως ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook που λίγο αργότερα κατέβηκε. Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του – συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ.

Παράλληλα κάνει λόγο για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια» που στόχο έχουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων θυμάτων, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε κυκλώματα της νύχτας.

Στο κείμενο, που βρίθει απόγνωσης και ερωτικής απογοήτευσης, ο γυμναστής φαίνεται να ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο για το οποίο οι Αρχές είναι ενήμερες και το οποίο αναζητούν, αν δεν το έχουν ήδη στα χέρια τους, προκειμένου να κριθεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στη σχηματιζόμενη δικογραφία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ