Σοκαριστικό τροχαίο στη Σκύδρα: Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (31/05) λίγο έξω από την πόλη της Σκύδρας, καθώς τρένο χτύπησε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι, οι οποίοι επέβαιναν στο ΙΧ μάρκας BMW.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pellanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε περίπου γύρω στις 20:30 το απόγευμα. Ο οδηγός και η συνοδηγός κατάφεραν να εξέλθουν του οχήματος μόνοι τους, με μια μικρή βοήθεια των παρεβρισκομένων, ενώ η κυρία που καθόταν στο πίσω κάθισμα χρειάστηκε την επέμβαση των πυροσβετών και των αστυνομικών. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν στην κάμερα του pellanews.gr το ατύχημα προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από τον λάθος προγραμματισμό των ραμπών που την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ανοιχτές.

Να σημειωθεί πως εκείνη τη στιγμή υπήρχαν έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή με έντονη βροχόπτωση και συνεχόμενες διακοπές του ρεύματος, ενώ η ορατότητα ήταν ελάχιστη.

Δύο πυροσβεστικά και δύο ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ