Σοκ – Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του με κατσαβίδι – Έχασε το ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε

Η χαρά και η ανυπομονησία μετατράπηκαν σε θρήνο για μία έγκυο στην Κω, όταν πληροφορήθηκε ότι το ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε ήταν νεκρό, εξαιτίας του ξυλοδαρμού που είχε υποστεί μερικές μέρες νωρίτερα από τον σύντροφός της.

Ο άνδρας θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 7 Μαΐου του 2019 με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Ιουνίου του 2015.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατάγεται από τη Βουλγαρία, φέρεται ότι έβγαλε με τη βία την ομοεθνή σύντροφό του από το σπίτι του πατέρα της στην Κω και την έβαλε στο αυτοκίνητο του. Στη διαδρομή προς την Αντιμάχεια τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια της επιτέθηκε με κατσαβίδι, χτυπώντας την με αυτό στην κοιλιά και τον μηρό.

Φτάνοντας στο σπίτι όπου έμενε με την έγκυο σύντροφό του, άρχισε να την κλοτσάει στην κοιλιά και τα πλευρά. Τρεις μέρες αργότερα η γυναίκα πήγε με έντονους πόνους στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε ήταν νεκρό.

Ο κατηγορούμενος πατέρας ισχυρίστηκε ότι η σύντροφος του τον ζήλευε και ότι η ίδια προκάλεσε τον τραυματισμό της με κατσαβίδι.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ