Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ενοχλημένη για τις δηλώσεις του πεθερού της – Τι σχολιάζουν από το περιβάλλον της

Ενοχλημένη από τις δηλώσεις του πεθερού της εμφανίζεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος πλέον έχει προφυλακιστεί.

«Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του ποινικολόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικά 24ωρα.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει, ενώ φέρεται να έχει ενοχληθεί πολύ από τις δηλώσεις του πεθερού της.

«Η Σοφία προσπαθεί να συνέλθει, είναι ακόμη σε σοκ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η 9χρονη κόρη της, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, τον οποίο η Σοφία εμπιστεύεται και ακολουθεί τις συμβουλές του. Στο πλευρό της έχει τους γονείς της και τις δυο αδελφές της που τη στηρίζουν. Ενοχλήθηκε πολύ μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του πεθερού της και πατέρα του Αποστόλη Λύτρα», αναφέρει το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα μίλησε την Κυριακή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γιο του.

Απαντώντας σε ερώτηση αν περίμενε ότι ο γιος του σήκωνε ποτέ το χέρι του για να χτυπήσει την σύζυγό του, ο  πατέρας του Απόστολου Λύτρα είπε:

«Πότε. Ποτέ των ποτών. Ποτέ. Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή. Δεν είχε πρόβλημα το παιδί. Δεν είχε πρόβλημα. Η κακιά η ώρα που λέμε», είπε ο πατέρας του ποινικολόγου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ