Σοφία Μπεκατώρου: Η συγκλονιστική ανάρτησή της για την Ημέρα της Γυναίκας – ΦΩΤΟ

Η Σοφία Μπεκατώρου δεν θα μπορούσε να λείψει από την σημερινή μέρα, να μην τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media. H Ελληνίδα Ολυμπιονίκης με τη θαρραλέα αποκάλυψη για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ήταν αυτή που βγήκε μπροστά και ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για το ελληνικό #MeToo.

«Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα… Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι,» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Μπεκατώρου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μία ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

Σήμερα γιορτάζουμε λένε και τρέχουμε κι εμείς να στολιστούμε, να νιώσουμε γυναίκες… Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε… Δεν την θέλω. Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα. Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια και να μην στρίβεις το βλέμμα προς τα κάτω.

Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι. Αγκάλιασέ με μόνο αν το νιώσεις. Άκουσέ με, όπως δεν τόλμησες ποτέ και δεν πειράζει, μην μου χαρίσεις κάτι σήμερα, γιατί θέλω να ζω την κάθε μέρα κι όχι αυτήν που μου όρισες εσύ.. Αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν θα λάβετε κανένα τριαντάφυλλο και που σήμερα έλαβα εγώ εξαιτίας σας!!! #equality #together»

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.