Σκηνικό θρίλερ στην Κρήτη: Κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του και μετά κάλεσε το ΕΚΑΒ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στον ΒΟΑΚ, στην Κρήτη, όταν ένας 52χρονος άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του, μέσα σε αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη στις 6 το πρωί της Δευτέρας, στο ύψος του Παλιοκάστρου, από το Ηράκλειο προς την Αγία Πελαγία.

Οι οδηγοί που διέρχονταν από το σημείο είδαν σταματημένα περιπολικά και ασθενοφόρα, ενώ το σκηνικό που αντίκριζε κανείς ήταν βγαλμένο από ταινία θρίλερ, καθώς υπήρχαν αίματα παντού, μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και στον δρόμο, όπως μεταδίδει το Cretalive.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο 52χρονος Αρμένιος θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Έτσι, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με ένα μεγάλο μαχαίρι. Όμως, φαίνεται πως ο άνδρας μετάνιωσε για την πράξη του. Έτσι, πριν να είναι πολύ αργά ο ίδιος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έστειλε αμέσως βοήθεια.

Ο 52χρονος διακομίστηκε γρήγορα στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει δύο τραύματα στην κοιλιά, εισήχθη στο χειρουργείο και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Πάντως, τα αντανακλαστικά των αρχών ήταν γρήγορα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ