Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 15χρονου ποδηλάτη στη Λαμία – ΦΩΤΟ

Οικογένεια, συμμαθητές και φίλοι είπαν το απόγευμα του Σαββάτου το τελευταίο “αντίο” στον 15χρονο Μάριο που έχασε τη ζωή του ενώ έκανε ποδήλατο στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας. 

Όλη η Φθιώτιδα θρηνεί τον άδικο χαμό του αδικοχαμένου Μάριου με την τελευταία πράξη του δράματος να γράφεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Λαμία όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να συμπαρασταθεί στον πόνο της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων του άτυχου αγοριού.

Σε κατάσταση σοκ και οι συμμαθητές του Μάριου, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τόσο ξαφνικά και άδικα τον αγαπημένο τους φίλο.

Το χρονικό της τραγωδίας που συντάραξε τη Φθιώτιδα

Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα. Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο. Το παιδί παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αρχικά του πατέρα του και στη συνέχεια των γιατρών στο νοσοκομείο της Λαμίας, κατέληξε.

Ελεύθερος ο οδηγός

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 44χρονος οδηγός, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 44χρονου τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», είπε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Πηγή: fonografos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ