Σίφνος: Θρίλερ με την 37χρονη που εντοπίστηκε νεκρή – Γιατί κλείδωσε τον ηλικιωμένο που την φιλοξενούσε

Μυστήριο επικρατεί με τις συνθήκες θανάτου της 37χρονης από την Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε δυσπρόσιτη περιοχή στη Σίφνο. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί εδώ και τρία 24ωρα, με αποτέλεσμα πυροσβέστες και αστυνομικοί να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό της. Τελικά, βρέθηκε νεκρή από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Κάτω Πετάλι, σε περιοχή που απείχε περίπου δύο χιλιόμετρα από το σπίτι, όπου την φιλοξενούσε ένας ηλικιωμένος.

Τραγικός επίλογος στην Σίφνο: Εντοπίστηκε νεκρή η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί

Η 37χρονη διέμενε αρχικά στην Αθήνα, όπου και διατηρούσε έναν δεσμό. Ωστόσο, πριν από δύο εβδομάδες χώρισε από τον σύντροφό της και αποφάσισε να πάει στην Σίφνο. Πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα Cyclades24.gr ανέφεραν ότι είχε επιλέξει το νησί των Κυκλάδων, προκειμένου να εργαστεί για την καλοκαιρινή περίοδο.

Πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1 αναφέρουν πως η 37χρονη από την Μολδαβία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ συχνά εξέφραζε παράπονα για πόνους στον θώρακα και την κοιλιά της. Όταν ο ηλικιωμένος που την φιλοξενούσε στη Σίφνο της είπε ότι θα την πάει για εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας, ακόμη κι αν εκείνη δεν το ήθελε, τον κλείδωσε στο υπνοδωμάτιο, έφυγε και εξαφανίστηκε.

Σίφνος: Μυστήριο με την εξαφάνιση γυναίκας που είχε πάει στο νησί για να εργαστεί

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αρχές, δεν έχουν εντοπίσει κάποιο ίχνος εγκληματικής ενέργειας. Απαντήσεις, ωστόσο, αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της 37χρονης.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ