Σήφης Βαλυράκης: Ακόμη δύο σκάφη κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω από τριάντα καταθέσεις ψαράδων έχουν πάρει οι λιμενικοί για να εντοπίσουν το σκάφος που εμπλέκεται στο θάνατο του Σήφη Βαλυράκη. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει και άλλα σκάφη τη συγκεκριμένη ώρα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στις εικόνες τις οποίες κατέγραψε περιπατητής, φαίνονται καθαρά δύο στίγματα που πιθανότατα είναι δύο άλλα σκάφη στην περιοχή. Σχεδόν ένα μίλι από αυτά τα σκάφη, φαίνεται να πλέει το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη. Παρά την ανάλυση της εικόνας δεν διακρίνεται εάν ο πρώην υπουργός βρίσκεται στο σκάφος ή έχει πέσει ήδη στη θάλασσα.

Μαρτυρίες από την πρώτη ημέρα έλεγαν ότι ο καπετάνιος ενός αλιευτικού πλησίασε το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και ότι οι δύο άντρες λογομάχησαν.

Οι λιμενικοί προσπαθούν να αναλύσουν σε υπερσύγχρονα μηχανήματα τις εικόνες από το βίντεο, το οποίο δείχνει την παρουσία τουλάχιστον άλλων δύο σκαφών στην περιοχή. Η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη και οι δύο του γιοι ζητούν απαντήσεις. Τόσοι οι λιμενικοί όσο και ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζουν το περιστατικό βίαιο και αναπάντεχο, το οποίο δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο πρώην υπουργός παρόλο που ήταν έμπειρος χειριστής και καλός κολυμβητής.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί από ποια προπέλα πρόηλθαν τα θανατηφόρα τραύματα στον Σήφη Βαλυράκη.

Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις οι λιμενικοί έχουν εστιάσει σε δύο ψαράδες. Μάλιστα για τον έναν, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έχουν στοιχεία πως εκείνη την ημέρα είχε βγει για ψάρεμα και το απέκρυψε.

Τέλος όπως σημείωσε o πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του πρώην υπουργού, Τάσος Δέδες «Θεωρώ τεχνικά αδύνατο να χτυπήθηκε από τη δική του προπέλα ο κύριος Βαλυράκης».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.