Σήφης Βαλυράκης: Το μήνυμα της χήρας του μετά την προφυλάκιση των δύο ψαράδων

Σήφης Βαλυράκης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Παρασκευή οι δυο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατό του Σήφη Βαλυράκη, μετά τη μαραθώνια απολογία τους. Η χήρα του κάνει λόγο για στυγερή και αποτρόπαια δολοφονία.

Από την πρώτη στιγμή η Μίνα Βαλυράκη υποστήριζε ότι πρόκειται για δολοφονία. Ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι ήταν ατύχημα ο θάνατος του συζύγου της. Μετά την προφυλάκιση των δύο αλιέων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η χήρα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ζητεί να μάθει το κίνητρο της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυρίας Βαλυράκη: “18 μήνες μετά τη δολοφονία του στη θάλασσα της Ερέτριας, που χρόνια αγαπούσε και εξερευνούσε. Αναπάντεχα και ασύμβατα έχασε τη ζωή του. Μια δολοφονία στυγερή και αποτρόπαια. Ποιο είναι το κίνητρο; Θα λογοδοτήσει κανείς από αυτούς που προσπάθησαν να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη;” αναρωτιέται η χήρα του Σήφη Βαλυράκη στην ανακοίνωσή της, όπως μετέδωσε το Open.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ψαράδες, στην απολογία τους ενώπιον του ανακριτή της Χαλκίδας υποστήριζαν ότι ήταν ψευδής η κατάθεση του μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε δει τους δύο κατηγορουμένους να χτυπούν τον Σήφη Βαλυράκη όταν ήταν μέσα στο φουσκωτό του, προτού πέσει στη θάλασσα.

Exit mobile version