Σφραγίσματα με δωρεάν… μεταφορά και μπόνους μασάζ

Σφραγίσματα με δωρεάν… μεταφορά και μπόνους μασάζ

Το πρόσφατο περιστατικό με τη μαθήτρια από την Κοζάνη που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της έπειτα από εξαγωγή δοντιού στη Γευγελή, δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση.

Από δωρεάν μεταφορά με σοφέρ έως και υπηρεσίες… μασάζ, ειδικά για τους Έλληνες πελάτες, προσφέρουν οι οδοντιατρικές κλινικές που έχουν στηθεί στη Γευγελή της ΠΓΔΜ, μία ανάσα από τα σύνορα με την Ελλάδα, προκειμένου να προσελκύσουν πελατεία.

Στην περιοχή αυτή, όπως και σε άλλες που γειτονεύουν με τη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργούν υπερσύγχρονα οδοντιατρικά κέντρα με εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό, αλλά και τριτοκοσμικά οδοντιατρεία που παρέχουν αμφιλεγόμενης ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής υπηρεσίες, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το πρόσφατο περιστατικό με τη 14χρονη μαθήτρια από την Κοζάνη, που κινδύνευσε σοβαρά από ακατάσχετη αιμορραγία έπειτα από εξαγωγή νεογιλού δοντιού στη Γευγελή, δεν είναι το μοναδικό, ούτε εξέπληξε τους Έλληνες οδοντιάτρους που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι τελευταίοι πολύ συχνά καλούνται να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις εκ των υστέρων, προκειμένου να διορθώσουν κακοτεχνίες, μολύνσεις και άλλες παρενέργειες οδοντιατρικών υπηρεσιών που έχουν παρασχεθεί σε γειτονικές χώρες. 

Όπως διευκρινίζουν, δεν αμφισβητούν την κατάρτιση και τις ικανότητες των συναδέλφων τους, αλλά η απουσία πιστοποιήσεων, πτυχίων, ιατρείων και υλικών που ισχύουν στην ΕΕ, επιτρέπει τη διενέργεια και μη ασφαλών οδοντιατρικών πράξεων.

Πεντασέλδιο διαφημιστικό φυλλάδιο μίας από τις δημοφιλείς οδοντιατρικές κλινικές στη Γευγελή, τυπωμένο στα Ελληνικά, που μοιράζεται ως φεϊγβολάν στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, διαφημίζει τις ειδικές παροχές που προσφέρονται σε Έλληνες.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ