Σφοδρό τροχαίο στην Καποδιστρίου – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή στην Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν στο σημείο του τροχαίου. Όπως φαίνεται σε φωτογραφία και βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, το ένα όχημα “καβάλησε” το άλλο όχημα και χρειάστηκαν γερανοί για να τα απομακρύνουν και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

τροχαίο Καποδιστρίου

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ