Εκλογές 2023: Ποια πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός Βουλής

Η πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές φαίνεται, μέχρι στιγμής, ότι θα αφήσει εκτός Βουλής αρκετά γνωστά και υψηλόβαθμα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Εκλογές 2023: Πόσες ψήφους παίρνει ο Γιώργος Κατρούγκαλος – ΦΩΤΟ

Συγκεκριμένα, στην Α’ Αθηνών ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 3 έδρες. Έτσι με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 69,09% μένει εκτός, προς το παρόν, ο Νίκος Φίλης και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Στην περιφέρεια Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 48,77% δεν καταφέρνει να εκλεγεί ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης.

Εκλογές 2023: Ιστορική νίκη της ΝΔ – Τα αποτελέσματα στο 95,18% της Επικράτειας

Στην περιφέρεια Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με ενσωμάτωση των σταυρών στο 64,44% δεν καταφέρνουν να εκλεγούν ο Δημήτρης Βίτσας, η Χαρά Καφαντάρη και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στην Α’ Πειραιώς με την ενσωμάτωση στο 84,37% δεν εισέρχεται στην Βουλή ο Θεόδωρος Δρίτσας. Η μία έδρα που κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει στον Αλέξη Τσίπρα, εάν αποφασίσει να την κρατήσει.

Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: «Ανατέλλει ξανά ο ήλιος της ελπίδας – Ξαναπιάνουμε το νήμα της Ιστορίας»

Στην Λάρισα με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 86,57% δεν κερδίζει έδρα στην Βουλή η Άννα Βαγενά.

Στα Χανιά με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 85,22% την 1 έδρα του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ο Παύλος Πολάκης. Εκτός Βουλής μένει, όμως, ο Γιώργος Σταθάκης.

Στο Ρέθυμνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε έδρα με αποτέλεσμα να μένει εκτός του κοινοβουλίου ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ