Καβάλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 26χρονου που καταπλακώθηκε από ψυγείο

Σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα στην Χρυσούπολη Καβάλας η κηδεία του φοιτητή, που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια μετακόμισης, στο διαμέρισμά του στις Σέρρες.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε την Τρίτη στη Χρυσούπολη Καβάλας, η εξόδιος ακολουθία για τον 26χρονο φοιτητή που έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ψυγείο κατά τη διάρκεια μετακόμισης σε διαμέρισμα στις Σέρρες όπου και σπούδαζε.

Η οικογένεια του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι του από τις Σέρρες, είπαν το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο τους, που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Το νήμα της ζωής για τον 26χρονο φοιτητή, κόπηκε κατά τη διάρκεια μετακόμισης τους τις Σέρρες, όταν επιχείρησε να μεταφέρει ένα ψυγείο με το ασανσέρ. Ο ανελκυστήρας της πολυκατοικίας που διέμενε δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα. Το ψυγείο σκάλωσε και έπεσε πάνω στον άτυχο νεαρό. Το πόρισμα της νεκροψίας σοκάρει. Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος. Κεφαλή, λαιμός και θώρακας, ήταν συμπιεσμένα.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη, για το πόσο εργατικός ήταν, πόσο βοηθούσε τους ανθρώπους αλλά και για την αγάπη του για τα ζώα.

Σε έναν από τους τοίχους της Χρυσούπολης έχει ζωγραφιστεί πλέον ένα γκράφιτι, για να θυμίζει σε όλους τον Παναγιώτη ή Μπρους όπως του άρεσε να τον αποκαλούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ